✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Professionele waxbehandeling

Body wax

Een behandeling body wax in onze salon in Goes is ideaal als je het helemaal gehad hebt met het scheren van je lichaam. Met een body wax ben je snel verlost van ongewenst haar op je lichaam. Bovendien krijg je geen last van rode bultjes, stoppeltjes en een geïrriteerde huid. Dat zijn zaken die scheren vaak wel veroorzaakt. Bij Huidsalon Jeanette kun je een volledige body wax ondergaan.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

Een body wax is mogelijk voor ieder lichaamsdeel

Door onze body wax of gezichtswax ben je drie tot acht weken lang verlost van ongewenste haartjes op je gezicht of je armen, benen, oksels, rug, borst en bikinilijn. Ook een Brazilian wax, oftewel het waxen van de schaamstreek, is bij ons mogelijk. De behandeling wordt altijd uitgevoerd door een gediplomeerde huidtherapeute in onze salon in Goes. Zij vertelt je ook precies hoe je jouw huid na de behandeling het best kunt verzorgen. Zo weet je zeker dat de behandeling het gewenste resultaat heeft. Naast een body wax kun je ook bij ons terecht voor andere behandelingen, waaronder:

Plan een afspraak in of vraag om meer informatie

Heb je interesse in deze behandelingen of ben je benieuwd naar de reacties van onze klanten? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 06 83 80 46 44 of te e-mailen naar contact@huidsalongoes.nl​. Wij staan voor je klaar.

acne-huidverbetering

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.