✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Professionele waxbehandeling

Effectieve gezichtsbehandelingen ondergaan in Goes

Voor professionele gezichtsbehandelingen die afgestemd zijn op jouw type huid en wensen, bezoek je onze huidsalon in Goes. Huidsalon Jeannette in de provincie Zeeland is gespecialiseerd in effectieve gezichtsbehandelingen, het aanbrengen van permanente make-up en in huidverbeteringstechnieken voor een jonge, frisse en verzorgde huid. Ontdek ons aanbod aan gezichtsbehandelingen en kom langs in onze salon in Goes.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

Voor jouw huidkwaaltjes bieden we professionele gezichtsbehandelingen aan in Goes

Heb jij last van huidkwaaltjes zoals acne of wil je bijvoorbeeld je rimpels laten verminderen? Dankzij de effectieve gezichtsbehandelingen die je bij onze salon in Goes kunt ondergaan, voelt jouw huid weer als herboren. Vertel ons jouw specifieke huidwensen. Gebaseerd op dit gesprek en op jouw type huid, wordt er een individueel behandelplan opgesteld voor het hoogst haalbare resultaat op het gebied van huidverzorging. Voor het laten aanbrengen van PMU, ben je natuurlijk ook welkom in onze make-upsalon. Voor je lippen, ogen en wenkbrauwen bieden we diverse beautybehandelingen aan.

Ontvang deskundig advies voor optimale huidverzorging

Wil je langskomen in onze salon in Goes voor verzorgende gezichtsbehandelingen of beautybehandelingen zoals het laten aanbrengen van permanente make-up voor je wenkbrauwen? We voorzien je graag van deskundig advies op basis van jouw huidkenmerken. Maak een afspraak door te e-mailen naar contact@huidsalongoes.nl​ of door te bellen naar 06 83 80 46 44. Je kunt ook het contactformulier invullen. Wij reageren zo spoedig mogelijk op je bericht.

acne-huidverbetering

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.