Huidverbetering

Gezond van binnen, mooi van buiten

Een vitale en egale huid is helaas niet vanzelfsprekend, maar met behandelingen voor huidverbetering in onze salon in Goes bereik je een prachtig resultaat. Wij van Huidsalon Jeanette in Zeeland willen je inspireren en begeleiden om je huid te verbeteren en optimaal te verzorgen dankzij onze huidverstevigende behandeling. Wij geloven dat schoonheid ook van binnenuit komt en dat het mogelijk is je buitenkant op een natuurlijk manier te herstellen en in optimale conditie te houden. Ontdek ons aanbod aan huidverbeterende behandelingen.

Door onze huidverbetering zie je er weer stralend uit

Met ons bijzonder effectieve totaalconcept, waarbij we huidverbeterende en huidverstevigende behandelingen combineren met dagelijkse huidverzorging, gezond leven en een uitgebalanceerd voedingspatroon, pakken we je huidwens op een natuurlijke manier bij de kern aan. Met de expertise van onze salon in Goes in huidverbetering en jouw inzet gaan we voor het beste resultaat tijdens de huidverstevigende behandeling: een stralende huid.

Zorg je goed voor je huid,

dan zorgt je huid ook goed voor jou.

Een prachtige huid, ongeacht je leeftijd, dankzij huidverbetering bij onze salon in Goes

Hoe jong of oud je ook bent, wij hebben huidverbeterende behandelingen waarna jouw huid er weer stralend uitziet. Heb je bijvoorbeeld last van acne? Wij weten precies hoe we dit effectief moeten behandelen tijdens de huidverstevigende en -zuiverende behandeling. Dat geldt overigens ook voor huidverjonging. Heb je rimpels of een slappere huid? Door de opties aan behandelingen voor huidverbetering in onze salon in Goes, is jouw huid snel weer sterk en strak. Wij werken uitsluitend met apparatuur en productlijnen die passen binnen ons totaalconcept van huidverbetering. Op basis van je huidwens, je verwachtingen, je levensstijl en je huidtype adviseren we je welke huidverbeterende behandelingen het beste bij je passen.

Ontvang in onze salon in Goes een persoonlijk behandelplan voor huidverbetering

Voor welke huidverbeterende en huidverstevigende behandeling of behandelingen je ook komt, je mag rekenen op onze deskundigheid en discretie. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek waarin we vervolgens ook je persoonlijke behandelplan opstellen. Heb je interesse in of vragen over onze huidverbeterende behandelingen? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten die je voor gingen? Bel dan naar 06 83 80 46 44 of stuur een e-mail naar contact@huidsalongoes.nl​. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden van onze huidverstevigende behandelingen in onze huidsalon in Goes.

Huidverjonging

Huid- verjonging

Huidaandoeningen zoals acné, couperose en rosacea zijn met de juiste aanpak doorgaans goed te behandelen. Onze specialiste werkt met het Natuurlijk en Vegan Cosmedix. Cosmedix heeft een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties, zonder dat zij de huid irriteren. Green & Clean met échte resultaten

Pascaud Contour | face & body treatment

Zeer effectief voor het bestrijden van alle tekenen van huidveroudering, cellulite en verslapping van de contouren op gezicht en lichaam. 

Unieke combinatie van vier verschillende technieken waardoor de diepere huidlagen worden gestimuleerd om de aanmaak van de lichaamseigen stoffen collageen en elastine te bevorderen. Je huid word steviger, gladder en ook je teint verbetert. Diepere rimpels en lijntjes vervagen en cellulite wordt sterk verminderd. Wij zijn de enige huidsalon in Zeeland die deze behandeling aanbiedt.

Duur Face treatment: 75 minuten | Prijs € 165,-
Duur Body treatment: 45 minuten | Prijs v.a.€ 75,-

Genosys | micro-needling

Geschikt voor littekens, hyperpigmentatie, lijntjes en rimpels.

Micro-needling behandeling waarbij kleine kanaaltjes in de bovenste huidlagen worden gemaakt. De werkstoffen kunnen hierdoor tot diep in je huid doordringen, rechtstreeks daar waar ze nodig zijn en zonder krachtverlies. Deze methode stimuleert het natuurlijke genezingsproces van je huid waardoor er extra collageen en elastine worden aangemaakt. Je huid wordt steviger, egaler en littekens vervagen.

Duur behandeling: v.a. 60 minuten  |  Prijs v.a. € 140,-

Meso Infusion | no needle mesotherapie

Speciaal geschikt voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijke vetverwijdering en cellulitis.

Doeltreffende anti-ageing-therapie in kuurvorm waarbij krachtige werkstoffen van plantaardige oorsprong (o.a. vitaminen en mineralen) in de huid worden ingesluisd d.m.v. stroom (electroporatie), zonder dat er naalden aan te pas komen. De intensieve werkstoffen dringen via de opperhuid in de diepere huidlagen door. Na enkele behandelingen wordt je huid zichtbaar en voelbaar steviger en elastischer, diepe rimpels vervagen en littekens worden minder zichtbaar. Ook je teint wordt frisser en gezonder.

Duur behandeling: v.a. 60 minuten  |  Prijs v.a. € 75,- 

Pascaud Meso | mesotherapie

Speciaal geschikt voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, intensieve hydratatie, haaruitval. 

Dankzij de Pascaud Meso-methode, die gebaseerd is op het toedienen van een huidverjongende cocktail ( vitamines, mineralen en oligo-elementen ) met micro-injecties, krijgt je huid een diepe voeding.

Deze stoffen zijn biologisch afbreekbaar. Hiervoor maken we gebruik van een mesopistool, waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is.

Duur behandeling: v.a. 60 minuten  |  Prijs v.a. € 99,-

La Colline | bindweefselmassage

Anti-veroudering op topniveau met een ontspannen wellness-ervaring

Deze behandelingen worden gedaan met producten op basis van unieke celvernieuwende ingrediënten die dieper in de huid doordringen dan andere huidverzorgingsmerken. Omdat de energiefunctie van de huidcel verbetert, gaat je huid weer optimaal functioneren. We combineren de behandeling met een bindweefselmassage, waardoor je huid soepeler wordt en je bloedsomloop verbetert. Het resultaat is een stevige, goed gehydrateerde huid en een frisse, jeugdige uitstraling.

Duur behandeling: v.a. 60 minuten  |  Prijs v.a. € 99,- 

Pascaud | pascaud wave / pascaud lite

Huidverjonging op topniveau, de huid zichtbaar verjongen met gegarandeerd resultaat!

Pascaud Wave: radio frequentie heeft een bewezen effect op de aanmaak van collageen op lange termijn en verstevigd de huid direct op zeer korte termijn.

Pascaud Lite: koud laser geeft een energie boost aan de cellen in de huid, energieniveau wordt verhoogd waardoor een liftend effect ontstaat.

De combinatie van deze twee behandelingen geeft direct zichtbare lifting en verjonging van de huid.

Duur behandeling: v.a. 60 minuten  |  Prijs v.a. € 125,- 

Huidproblemen

acne-huidverbetering

Huid- problemen

Huidproblemen

Huidaandoeningen zoals acné, couperose en rosacea zijn met de juiste aanpak doorgaans goed te behandelen. Onze specialiste werkt met het Natuurlijk en Vegan Cosmedix. Cosmedix heeft een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties, zonder dat zij de huid irriteren. Green & Clean met échte resultaten

COSMEDIX-LOGO

COSMEDIX

Echt werkzame natuurlijke ingrediënten

Huidverbetering kan alleen bereikt worden met écht werkzame ingrediënten. Onze producten bevatten daarom een zeer hoge concentratie aan actieve stoffen. De formules zijn zo aangepast dat deze de huid niet irriteren. Niet voor niets kiezen schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten massaal voor COSMEDIX. Wij adviseren samen met je schoonheidsspecialiste een beauty routine op te stellen die past bij jouw specifieke huidtype. Maak slim gebruik van onze producten en ervaar hoe je huid zichtbaar en voelbaar verbetert.

Duur behandeling: v.a. 50 minuten | Prijs v.a. € 92,50

GREEN & CLEAN

Als pioniers in schone huidverzorging, zijn Cosmedix producten altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. Onze formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.

INCLUSIEF & VERTROUWD

Elke huid is even belangrijk en moet worden verzorgd met de zachtste, meest effectieve en luxueuze ingrediënten. Daarom zijn onze producten ontworpen om met universele huidtinten te werken – niet tegen hen. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – onze producten leveren échte resultaten zonder harde bijwerkingen.

ACTIEVE STOFFEN

Actieve stoffen zijn de ingrediënten in een product die werkzaam zijn in de huid en zorgen voor de gewenste resultaten. COSMEDIX heeft met Nobelprijswinnende technologie een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren.

banner-over-cosmedix
green-cosmedix

Puistjesspreekuur voor pubers

Af en toe een klein puistje hier of daar mag en kan. Maar als je voortdurend last hebt van ontstekingen of een vette, onzuivere huid dan is het tijd voor advies van een deskundige.

Kom naar het Puistjesspreekuur bij ons in de salon en wij helpen je graag op weg naar een gezonde, egale huid!

Iedere vrijdagmiddag van 16.00 - 17.30 uur bij Huidsalon Goes in Goes. GRATIS!

Gezonde Lifestyle

Gezonde lifestyle

Beste start

Voor een stralende huid van binnenuit

Wij geloven dat schoonheid niet alleen van buiten zit maar ook van binnenuit komt. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat een vitale, stralende huid voor iedereen binnen bereik ligt als je huidverbeterende behandelingen combineert met dagelijkse huidverzorging en een gezonde levensstijl. Een gezond voedingspatroon hoort daar natuurlijk ook bij.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van orthomoleculaire voeding, ondersteunende supplementen en detox-kuren.

Wil je meer weten over de invloed die jouw levensstijl en je voeding op je huid heeft? Maak dan een afspraak voor een gratis intake met één van onze huidspecialisten. Je krijgt dan een compleet voedings- en huidverzorgingsadvies op maat, inclusief behandelplan ter verbetering van je huid.

Duur consult: 30 minuten  |  Prijs: gratis