Reviews

acne-huidverbetering

Huidverbetering

Pascaud wave i.c.m. Lite is een fijne huidbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van lasertechniek en radiofrequentie.  Het resultaat is een vollere en gelifte gladde huid. Een echt verjongende huidbehandeling. Jeanette is zeer deskundig op het gebied van huidverzorging. Een bezoek aan haar salon geeft je het gevoel van luxe, comfort en volle aandacht.

Wilma 

Huidsalon Goes is echt een aanrader! Professioneel, klantvriendelijk en altijd goede uitleg. Op dit moment maak ik gebruik van een "huid abbonnement ". Geweldig!

Jemilla

Professioneel, persoonlijk. Goede adviezen, maar er wordt je niets opgedrongen.

Frederiek

Heerlijke behandeling gehad. Vriendelijk ontvangen en heel goed geïnformeerd over de producten en behandelingen. Mooie vooruitstrevende salon.

Centien

Huidverzorging-nagels

HuidverzorgingIk kom al een tijd bij Jeanette, ze is erg kundig en verstaat haar vak goed , ze heeft passie voor haar vak , ze weet precies wat je huid nodig heeft ik kom met een goed gevoel en ontspanning uit haar stoel .ze werkt ook met top producten .....ik ben zeer maar ook zeer tevreden

Claudia 


Heerlijke massage gehad van top tot teen! En mijn wenkbrauwen zijn zoals altijd weer netjes geverfd en geëpileerd door Daisy.

Charlotte


Heerlijke behandeling. Onzuiverheden verwijderd. Mooi en ontspannen de deur uitgegaan!

Jose

Permanente make-up

Permanente make-up

Een eyeliner laten zetten, goede uitleg gehad over wat er ging gebeuren, Jeanette maakte het niet mooier dan het is want ja.. het doet zeer...gelukkig waren de scherpe randjes eraf door wat verdovingsgel.
Kortom...lieve vrouw, goede uitleg, fijne (pijnlijke) behandeling, goed nazorg advies, ik raad iedereen Jeanette aan!

Diana Walraven

Fijne sfeer en zeer deskundig in het herstellen van eerder (door een ander) aangebrachte permanente wenkbrauw make up.

Bella

Goede ervaring met het zetten van een permanente make- up. Fijne benadering, mooi resultaat. Ben voor nu erg tevreden.

Corina

Permanente make-up wenkbrauwen aan laten brengen , ik ben er zeer tevreden over en Jeanette werkt precies , zij is zeer aan te bevelen

Tiny