Permanente make-up

Een sprekend gezicht onder alle omstandigheden

Als je een druk bestaan leidt, veel sport, of als je moeite hebt met je op te maken, dan is permanente make-up (PMU) een uitkomst. Door bepaalde accenten in je gezicht met permanente make-up aan te brengen, zie je er op elk moment van de dag goed verzorgd uit. Zelfs als je ’s ochtends vroeg uit je bed stapt of na het douchen. Bij Huidsalon Goes kun je terecht voor het aanbrengen van make-up op wenkbrauwen en lippen of  voor permanente eyeliner.

Permanente make-up: huidvriendelijk en langdurig, maar niet definitief

PMU is een methode waarbij we met een ultradun, steriel naaldje een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de bovenste laag van de huid aanbrengen. Het resultaat is een prachtig natuurlijke opmaak die pas na drie tot vijf jaar vervaagt. Het verschil met een tatoeage is dat de pigmentstof bij permanente make-up niet zo diep in de huid wordt aangebracht. Door het natuurlijke celvernieuwingsproces vervaagt het op den duur, maar blijft het langer zitten dan verf. Je kunt ook bij ons terecht voor permanente make-up voor mooie wenkbrauwen.

PMU | Specialistisch, hygiënisch en verantwoord

Doordat permanente eyeliner en permanente make-up lang blijft zitten op oogleden en lippen zijn nauwkeurigheid en ervaring voor het aanbrengen een must. Jeanette is onze specialistes op dit gebied. Ze volgde een intensieve opleiding, Jeanette heeft ruim 9 jaar ervaring in het plaatsen van permanent make up in zeeland en doet met grote regelmaat aan bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste PMU-technieken. Voor de hoogst haalbare precisie bij het aanbrengen, maken wij gebruik van de micro-pigmentatiemethode van Nouveau Contour. Natuurlijk bevatten de pigmenten geen schadelijke chemische stoffen of synthetische kleurstoffen en kun je ervan op aan dat er in geen geval werd getest op dieren. Huidsalon Goes is erkend door de GGD en voldoet aan de wettelijk gestelde hygiëne-eisen op het gebied van permanente pigmenten.

 

PMU | hoe verloopt een behandeling?

Tijdens de intake worden je wensen besproken en informeren we naar je gezondheid in verband met de behandeling. Dan kiezen we samen zorgvuldig de pigmentkleur en de vorm voor een zo mooi en natuurlijk ogend resultaat. Vervolgens brengen we de pigmenten aan in je huid. Na vijf tot zes weken herhalen we de behandeling, zodat de PMU zeker een jaar mooi blijft. Wij raden aan om vervolgens elk jaar het pigment even opfrissen als je lang plezier wilt hebben van je permanente make-up. Als een extra stukje service sturen wij je een herinnering, een jaar nadat je voor je behandeling bij ons in de salon bent geweest.

Prijzen* v.a. € 165,-

*Alle prijzen zijn inclusief nabehandeling. De nabehandeling vindt plaats binnen 8 weken na je eerste behandeling.

In het bijzonder geschikt

Permanente make-up is een uitkomst als je bijvoorbeeld door een visuele beperking moeite hebt om zelf je make-up aan te brengen of als je allergisch bent voor gewone make-up. Het biedt ook heel mooie mogelijkheden als je door alopecia of chemotherapie geen wenkbrauwen en wimpers meer hebt. Overigens kan permanente make-up zowel vóór het starten van een chemokuur als erna worden toegepast. Uit ervaring en dankbare reacties van klanten weten we dat dit een wezenlijk verschil kan maken in een moeilijke periode.

Meer weten over permanente make-up?

Heb je vragen over de mogelijkheden van permanente make-up voor lippen of over permanente eyeliner?

Vraag een gratis intake aan via het formulier hier naast.

We vertellen je er graag meer over! Of lees de dankbare reacties van onze klanten die je voor gingen! Bel gerust naar 06 83 80 46 44 of neem via contact@huidsalongoes.nl contact met ons op. Wij hopen je spoedig te mogen verwelkomen in onze make-up salon in Zeeland.

Foto Huidsalon Goes
✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Innovatieve apparatuur

PMU | Wenkbrauwen

PMU | Ogen

PMU | Lippen

Permanente make-up voor wenkbrauwen

Ben je geïnteresseerd in permanente make-up, zoals het laten zetten van mooie  natuurlijke wenkbrauwen dankzij hairstrokes? Bij huidsalon Goes is Jeanette al sinds 2013 onze specialiste op het gebied van permanente make-up. Zij kan jou voorzien van de mooiste wenkbrauwen die je nooit meer zelf hoeft te tekenen of inkleuren. Door bepaalde accenten in je gezicht met permanente make-up aan te brengen, bijvoorbeeld op je wenkbrauwen, zie je er op elk moment van de dag goed verzorgd uit. Zelfs wanneer je net wakker wordt of gelijk na het douchen.

Hairstrokes is onze specialisatie voor de wenkbrauwen. Deze techniek is het meest natuurlijk om te zien. En evenaart de natuurlijke haargroei van de wenkbrauw. Bij deze speciaal door Jeanette ontwikkelde methode worden haartjes ingetekend tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes. Hierdoor krijg je een natuurlijk ogende vollere wenkbrauw. Zijn er geen haartjes meer aanwezig of weinig haartjes dan is deze techniek ook aan te raden voor een natuurlijk ogende wenkbrauw. Deze techniek heeft Jeanette zich in de afgelopen 9 jaar helemaal eigen gemaakt en de natuurlijke groei van de wenkbrauwen wordt hiermee geaccentueerd. Er wordt dus geen standaard sjabloon op de wenkbrauwen getekend. Ook kunnen wenkbrauwen worden gecorrigeerd als de vorm niet naar je zin is.

Powderbrows en ingevulde wenkbrauwen is een andere techniek die we uitvoeren. Deze methode is wat meer aanwezig op de wenkbrauwen maar kan ook heel mooi zijn bij wat minder haargroei. We schaduwen de wenkbrauwen in, dat kan bij wat bredere wenkbrauwen of juist bij smalle wenkbrauwen. Ook deze methode proberen we op een zo natuurlijke manier te plaatsen en met in acht neming van de natuurlijke wenkbrauwvorm. Voor oudere dames met vaak weinig haartjes en grijze haartjes is deze techniek ook heel mooi alsof het met een potloodje is getekend.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

Kies voor permanente eyeliner

Permanente make-up (PMU) is een methode waarbij we met een ultradun naaldje een huidvriendelijke pigmentatievloeistof aanbrengen in de bovenste laag van de huid.

Voor permanente eyeliners gebruikt Jeanette bij Huidsalon Goes in Zeeland verschillende technieken.

Zou je alleen de wimperrand geaccentueerd willen hebben? Hiervoor gebruikt Jeanette een techniek waarbij de eyeliner tussen de wimperhaartjes geplaatst wordt, waardoor de wimperrand donkerder is en wimpers voller lijken met een natuurlijk resultaat als gevolg. Deze techniek is zeer geschikt voor mensen met diepliggende ogen waarbij een eyeliner op het ooglid te zwaar oogt. Ook tussen de onderwimpers plaatsen we met deze techniek een schaduwlijn.

Een natuurlijke eyeliner plaatsen we door een dunne eyeliner net boven de wimperrand te plaatsen, een subtiele eyeliner is dan zichtbaar en geeft een sprekend affect aan de ogen. Deze techniek is ook toepasbaar voor de onderste wimperrand.

Een wing eyeliner, dit is een uitgesproken dikkere eyeliner die duidelijk zichtbaar is op de wimperrand met een wing aan het uiteinde. Deze eyeliner wordt vaak alleen op het boven ooglid geplaatst, maar voor een uitgesproken lijn rondom het oog kan de eyeliner ook op de onderwimpers worden getekend.

Een ideale uitkomst

Permanente make-up voor hairstrokes is een handige uitkomst als je door visuele beperking moeite hebt om zelf je make-up aan te brengen. Of als je allergisch bent voor gewone make-up voor je wenkbrauwen. Permanente make-up biedt veel mooie mogelijkheden als je door chemotherapie of alopecia geen wenkbrauwen meer hebt en je bijvoorbeeld toch een mooie eyeliner zou willen laten zetten. Daarnaast kan permanente make-up worden toegepast voor het starten van een chemokuur en erna. Uit onze ervaring en dankbare reacties van onze geliefde klanten hebben wij ondervonden dat dit een prachtig verschil kan maken in een moeilijke periode.

Kies voor het gemak van permanente make-up

Voor het plaatsen van een permanent eyeliner wordt ook een uitgebreid intake gedaan, om te ontdekken welke wensen je hebt voor de eyeliner en deze zo goed mogelijk te vervullen. Jeanette plaatst de eyeliner meestal met een zwarte pigment, maar het is ook mogelijk een eyeliner in donkerbruin, groen of blauw te plaatsen. Deze kleuren vervagen wel sneller dan zwart.

Meer informatie en ontdekken of een permanent eyeliner ook voor jou geschikt is?Maak dan snel een afspraak bij onze huidsalon in Goes in Zeeland. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar contact@huidsalongoes.nl​ of bel naar 06 83 80 46 44. Wij helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
eyeliner
eyeliner

 

Lipliner

Met een permanente liplijn accentueer je de natuurlijke liplijn. De natuurlijke lipcontour kan wat vager worden naarmate je ouder wordt. Ook de lippen kunnen wat bleker van kleur worden. Om de lippen te laten spreken en te accentueren kan je een liplijntje laten plaatsen of voor full lips invulling gaan.

De lipliner is een subtiele lijn rond de lipcontouren. Dit kan wat dunnere of wat dikkere lijn zijn. Ook kunnen we een lipcontour corrigeren, als deze niet gelijk is of wat te dun. Heel subtiel kunnen we de lippen wat groter laten lijken.

De full-lips techniek is het volledig invullen van de lippen met een natuurlijke kleur. Dit is een zeer bewerkelijke behandeling, maar het resultaat is mooi. De lippen zien er na de behandeling mooi vol uit.

Let op! Bij lippen is het belangrijk dat je het herpes labialis (koortslip) virus niet bij je draagt.  Als je ooit een koorstslip hebt gehad zet dan geen permanente lippen. Deze gaan direct ontsteken en kan heel vervelende gevolgen hebben. Met het zetten van een permanente make-up op de lippen wordt het virus gestimuleerd.