Nieuwste behandeling

Huid- problemen

Huidproblemen

Huidaandoeningen zoals acné, couperose en rosacea zijn met de juiste aanpak doorgaans goed te behandelen. Onze specialiste werkt met het Natuurlijk en Vegan Cosmedix. Cosmedix heeft een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties, zonder dat zij de huid irriteren. Green & Clean met échte resultaten

COSMEDIX-LOGO

COSMEDIX

Echt werkzame natuurlijke ingrediënten

Huidverbetering kan alleen bereikt worden met écht werkzame ingrediënten. Onze producten bevatten daarom een zeer hoge concentratie aan actieve stoffen. De formules zijn zo aangepast dat deze de huid niet irriteren. Niet voor niets kiezen schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten massaal voor COSMEDIX. Wij adviseren samen met je schoonheidsspecialiste een beauty routine op te stellen die past bij jouw specifieke huidtype. Maak slim gebruik van onze producten en ervaar hoe je huid zichtbaar en voelbaar verbetert.

Duur behandeling: v.a. 50 minuten | Prijs v.a. € 92,50

GREEN & CLEAN

Als pioniers in schone huidverzorging, zijn Cosmedix producten altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. Onze formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.

INCLUSIEF & VERTROUWD

Elke huid is even belangrijk en moet worden verzorgd met de zachtste, meest effectieve en luxueuze ingrediënten. Daarom zijn onze producten ontworpen om met universele huidtinten te werken – niet tegen hen. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – onze producten leveren échte resultaten zonder harde bijwerkingen.

ACTIEVE STOFFEN

Actieve stoffen zijn de ingrediënten in een product die werkzaam zijn in de huid en zorgen voor de gewenste resultaten. COSMEDIX heeft met Nobelprijswinnende technologie een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren.

banner-over-cosmedix

Maak kennis met de nieuwste vorm van huidverbetering!

My Skincaud, ontcijfert je huid

Wanneer je kiest voor een huidanalysetest in Goes, ontdek je nieuwe informatie over jouw huidtype. Huidsalon Jeanette is een van de weinige salons in Zeeland die een grondige huidanalyse maakt voor jouw gezicht: MY SKINCAUD. Kiezen voor deze huidanalysetest in Goes levert misschien ook een aantal vragen voor je op. Wat kan deze unieke DNA-test voor huidkenmerken voor jou betekenen? Er is een groot aanbod in huidverzorging, maar hoe weet je zeker dat je het beste regime gebruikt voor jouw huid? Veel mensen investeren in prijzige huidverzorgingsproducten die niet het gewenste resultaat bieden.

Na deze DNA-test biedt MY SKINCAUD je informatie over de aanleg van jouw huid en de bijhorende huidkenmerken. Dankzij deze DNA-test van jouw huidkenmerken weet je op welke punten je je moet richten voor de vermindering van bestaande huidveroudering.

 

MY SKINCAUD is de huidanalysetest in Goes die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt

Nadat de DNA-test van jouw huidkenmerken is ontrafeld, vertelt jouw unieke code welke serums, producten en behandelingen jouw huid nodig heeft om zo een effen huid te bereiken. MY SKINCAUD werkt met een volledig anonieme applicatie op je mobiele telefoon, waarmee we jouw privacy waarborgen. Vanuit de app krijg je een persoonlijke code toegestuurd waar enkel jij toegang tot hebt.

 

MY SKINCAUD vraagt niet om persoonsgegevens. Hierdoor blijft ieders privacy maximaal beschermd. Niemand heeft toegang tot jouw persoonlijke DNA-test en rapport, huidcode en huidkenmerken zonder dat jij hiervoor toestemming geeft. Jouw huidanalysetest die je in Goes hebt ondergaan, blijft dus volledig veilig en privé.

 

Na ongeveer drie weken zijn de resultaten van de huidanalyse die je hebt ondergaan in Zeeland voor jouw gezicht binnen. De resultaten van de huidanalyse van je gezicht die je hebt ondergaan in onze salon in Zeeland verschijnen op jouw eigen mobiele app. Vervolgens bezoek je de salon in Goes en gaan we de resultaten van de huidanalysetest uitdiepen en gebruiken voor een behandelplan en productadvies.

Hoe start je met MY SKINCAUD?

Je kunt de SKINCAUD-kit per e-mail of telefonisch bestellen, waarna wij deze persoonlijk bij jou komen thuisbrengen. Je kunt deze DNA-test dus zelf al makkelijk thuis uitvoeren om meer te weten te komen over jouw huidkenmerken. Na drie weken bespreken we de uitkomst van de huidanalyse van jouw gezicht tijdens een persoonlijk gesprek in onze salon in Zeeland. Bij dit bezoek aan de salon in Goes laten wij je kennismaken met de huidanalysetest en onze behandelingen. Bovendien krijg je dan een passende behandeling ter waarde van € 70,- volledig gratis!

 

De MY SKINCAUD-kit bevat naast de DNA-test voor jouw huidkenmerken ook een Serum X. Dit serum spant de huid direct zichtbaar op. De polymeerstructuur uit Easyliance® vormt een elastische film voor een gladdere huid. Serum X is geschikt voor iedere huidsoort. Hiermee bereik je een mooie huidspanning op zeer korte termijn, waar je dus al direct mee kunt starten. De huidanalysetest en de daaropvolgende behandelingen in onze salon in Goes brengen dus veel goeds met zich mee! Dat blijkt ook uit de positieve reacties van onze klanten. Wist je dat je naast een huidanalysetest ook bij ons terecht kunt voor andere behandelingen, zoals het laten waxen van uw gezicht of lichaam?

 

Bestel vandaag nog MY SKINCAUD

Bestel MY SKINCAUD vandaag nog per e-mail. Je kunt daarvoor contact met ons opnemen via contact@huidsalongoes.nl​. Ook als je een permanente make-up wilt voor je lippen of wenkbrauwen wilt laten verven. Heb je meer informatie nodig over de huidanalysetest of heb je een vraag over een van onze andere behandelingen in de Murad salon in Goes? Ook dan kun je met ons contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Per telefoon zijn wij bereikbaar via 06 83 80 46 44. Wij helpen je graag met het verbeteren van je huid.

my-skincaud

SKINCAUD: Nieuw en Uniek in huidverbetering

Hoe start je met MY SKINCAUD?

U maakt een afspraak voor een gratis intake bij ons in de Huidsalon, wij doen een gratis huidscan met de Pascaud Mac-vision waarmee we optisch tot diep in de huid uw huid kunnen analyseren. Echter het DNA van uw huid, de wijze van huidveroudering op langere termijn, kunnen we gedetailleerd analyseren d.m.v. My Skincaud. Deze test nemen we af in de Huidsalon, en wordt direct opgestuurd voor analyse naar het labaratorium.

 

De MY SKINCAUD-kit bevat naast de DNA-test voor jouw huidkenmerken ook een Serum X. Dit serum spant de huid direct zichtbaar op. De polymeerstructuur uit Easyliance® vormt een elastische film voor een gladdere huid. Serum X is geschikt voor iedere huidsoort. Hiermee bereik je een mooie huidspanning op zeer korte termijn, en hier kun je dus al direct mee starten. De huidanalysetest en de daaropvolgende behandelingen in onze salon in Goes brengen dus veel goeds met zich mee!

 

Maak vandaag nog een afspraak voor  MY SKINCAUD

Je kunt daarvoor contact met ons opnemen via contact@huidsalongoes.nl 

Per telefoon zijn wij bereikbaar via 06 83 80 46 44. Wij helpen je graag met het verbeteren van je huid.

Ook als je een permanente make-up wilt voor je lippen of wenkbrauwen wilt laten verven. Heb je meer informatie nodig over de huidanalysetest of heb je een vraag over een van onze andere behandelingen in de Murad salon in Goes? Ook dan kun je met ons contact opnemen door het contactformulier in te vullen.