Maak kennis met de nieuwste vorm van huidverbetering!

My Skincaud, ontcijfert je huid

Wanneer je kiest voor een huidanalyse test in Goes, dan ontdek je nieuwe informatie over jouw huidtype. Huidsalon Goes is een van de weinige salons in Zeeland die een grondige huidanalyse maakt voor jouw gezicht: MY SKINCAUD. Kiezen voor deze huidanalysetest in Goes levert misschien ook een aantal vragen voor je op. Wat kan dit unieke concept voor jou betekenen? Er is een groot aanbod in huidverzorging, maar hoe weet je zeker dat je het beste regime gebruikt voor jouw huid? Veel mensen investeren in prijzige huidverzorgingsproducten die niet het gewenste resultaat bieden.

 

Na deze DNA-test biedt MY SKINCAUD je informatie over de aanleg van jouw huid en de bijhorende huidkenmerken. Dankzij deze DNA-test van jouw huidkenmerken weet je op welke punten je moet richten voor de vermindering van bestaande huidveroudering.

 

MY SKINCAUD is de huidanalysetest in Goes die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt

Nadat de DNA-test van jouw huidkenmerken is ontrafeld, vertelt jouw unieke code welke serums, producten en behandelingen jouw huid nodig heeft om zo een effen huid te bereiken. MY SKINCAUD werkt met een volledig anonieme applicatie op je mobiele telefoon, op deze manier waarborgen we jouw privacy. Vanuit de app krijg je een persoonlijke code toegestuurd waar enkel jij toegang tot hebt.

 

MY SKINCAUD vraagt niet om persoonsgegevens. Hierdoor blijft ieders privacy maximaal beschermd. Niemand heeft toegang tot jouw persoonlijk DNA-test en rapport, huidcode en huidkenmerken zonder dat jij hiervoor toestemming geeft. Jouw huidanalysetest die je in Goes hebt ondergaan, blijft dus volledig veilig en privé.

 

Na ongeveer drie weken zijn de resultaten van de huidanalyse die je hebt ondergaan in Zeeland voor jouw gezicht binnen. De resultaten van de huidanalyse van je gezicht die je hebt ondergaan in onze salon in Zeeland verschijnen op jouw eigen mobiele app. Vervolgens bezoek je Jeanette, Daisy of Jessica in de salon in Goes en gaan we de resultaten van de huidanalysetest uitdiepen en gebruiken voor een behandelplan en productadvies.

my-skincaud

SKINCAUD: Nieuw en Uniek in huidverbetering

Hoe start je met MY SKINCAUD?

U maakt een afspraak voor een gratis intake bij ons in de Huidsalon, wij doen een gratis huidscan met de Pascaud Mac-vision waarmee we optisch tot diep in de huid uw huid kunnen analyseren. Echter het DNA van uw huid, de wijze van huidveroudering op langere termijn, kunnen we gedetailleerd analyseren d.m.v. My Skincaud. Deze test nemen we af in de Huidsalon, en wordt direct opgestuurd voor analyse naar het labaratorium.

 

De MY SKINCAUD-kit bevat naast de DNA-test voor jouw huidkenmerken ook een Serum X. Dit serum spant de huid direct zichtbaar op. De polymeerstructuur uit Easyliance® vormt een elastische film voor een gladdere huid. Serum X is geschikt voor iedere huidsoort. Hiermee bereik je een mooie huidspanning op zeer korte termijn, en hier kun je dus al direct mee starten. De huidanalysetest en de daaropvolgende behandelingen in onze salon in Goes brengen dus veel goeds met zich mee!

 

Maak vandaag nog een afspraak voor  MY SKINCAUD

Je kunt daarvoor contact met ons opnemen via contact@huidsalongoes.nl 

Per telefoon zijn wij bereikbaar via 06 83 80 46 44. Wij helpen je graag met het verbeteren van je huid.

Ook als je een permanente make-up wilt voor je lippen of wenkbrauwen wilt laten verven. Heb je meer informatie nodig over de huidanalysetest of heb je een vraag over een van onze andere behandelingen in de Murad salon in Goes? Ook dan kun je met ons contact opnemen door het contactformulier in te vullen.