✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Professionele waxbehandeling

Murad salon

Huidsalon Jeanette is een professionele Murad salon in Zeeland. Dit betekent dat wij voor huidverbetering uitsluitend werken met behandelingen en producten van het gerenommeerde doktersmerk Murad. Alle producten en behandelingen van dit merk zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en inzichten in het effect van een gezonde levensstijl op de conditie van de huid.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

De visie van Dr. Murad staat centraal in onze salon

Volgens Dr. Murad bereik je een stralende huid door een gebalanceerde combinatie van goede huidverzorging, goede voeding (eventueel aangevuld met supplementen) en lekker in je vel zitten. Wij van Huidsalon Jeanette staan volledig achter deze visie. Heb je bijvoorbeeld last van acne, couperose of rosacea? Al deze huidaandoeningen behandelen wij volgens de visie van, en met de producten van, Dr. Murad. Dit geeft uitstekende resultaten en dat blijkt ook uit de dankbare reacties van onze klanten ook die je voor gingen.

Neem contact op voor een gratis intakegesprek

Wanneer je interesse hebt in de behandelingen en producten van Dr. Murad, ben je van harte welkom in ons Murad salon. Vul het contactformulier in, maak telefonisch 06 83 80 46 44 of per e-mail contact@huidsalongoes.nl​ een afspraak voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek in ons Murad salon in Zeeland kijken we goed naar jouw specifieke situatie en stellen we samen met jou een persoonlijk behandelplan op voor een periode van drie tot zes maanden. Zo behalen we het beste resultaat.

acne-huidverbetering

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.