✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Professionele waxbehandeling

Acne behandeling

Wanneer je last hebt van acne, wil je natuurlijk een goede behandeling ondergaan om dit huidprobleem te verhelpen of te verminderen. Bij Huidsalon Jeanette in Zeeland ben je in goede handen. Onze gediplomeerde huidtherapeute voert een huidanalyse uit en bespreekt hoe je jouw huid momenteel verzorgt. Op basis van deze informatie stelt ze een persoonlijk behandelplan op.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

Een acne behandeling die precies is afgestemd op jouw situatie

Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid ook van binnenuit komt en dat het mogelijk is je huid op een natuurlijke manier te herstellen. Daarom kijken we naar het totaalplaatje van jouw persoonlijke situatie. We combineren uiterlijke verzorging met een gezond leven en een uitgebalanceerd voedingspatroon, eventueel aangevuld met supplementen. Bovendien kan een acne behandeling bij ons ook een laserbehandeling bevatten. Deze methode is pijnloos en verminderd acne effectief. Bovendien kunnen wij door middel van permanente make-up eventueel acnelittekens wegwerken. Zo zie jij er weer stralend uit. Je kunt bij ons terecht voor de behandeling tegen acne, maar ook voor een waardevolle huidanalysetest. Met behulp van een huidanalysetest ontrafel je welke producten je het beste kunt gebruiken voor jouw specifieke huidtype. Onze klanten zijn erg enthousiast over onze verschillende behandelingen.

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek

Wil je graag een acne behandeling bij ons salon in Zeeland ondergaan? Maak dan een afspraak door te bellen naar 06 83 80 46 44 of een e-mail te sturen naar contact@huidsalongoes.nl​. Ook wanneer je vragen hebt kun je deze kanalen gebruiken om ze aan ons stellen. Wij helpen je graag.

acne-huidverbetering

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.