Permanente make-up

Een sprekend gezicht onder alle omstandigheden

Een sprekend gezicht onder alle omstandigheden

Als je een druk bestaan leidt, veel sport, of als je moeite hebt met je op te maken, dan is permanente make-up (PMU) een uitkomst. Door bepaalde accenten in je gezicht met permanente make-up aan te brengen, zie je er op elk moment van de dag goed verzorgd uit. Zelfs als je ’s ochtends vroeg uit je bed stapt of na het douchen. Bij Huidsalon Goes kun je terecht voor het aanbrengen van make-up op wenkbrauwen en lippen of  voor permanente eyeliner.

Permanente make-up: huidvriendelijk en langdurig, maar niet definitief

PMU is een methode waarbij we met een ultradun, steriel naaldje een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de bovenste laag van de huid aanbrengen. Het resultaat is een prachtig natuurlijke opmaak die pas na drie tot vijf jaar vervaagt. Het verschil met een tatoeage is dat de pigmentstof bij permanente make-up niet zo diep in de huid wordt aangebracht. Door het natuurlijke celvernieuwingsproces vervaagt het op den duur, maar blijft het langer zitten dan verf. Je kunt ook bij ons terecht voor permanente make-up voor mooie wenkbrauwen.

PMU | Specialistisch, hygiënisch en verantwoord

Doordat permanente eyeliner en permanente make-up lang blijft zitten op oogleden en lippen zijn nauwkeurigheid en ervaring voor het aanbrengen een must. Jeanette is onze specialistes op dit gebied. Ze volgde een intensieve opleiding, Jeanette heeft ruim 9 jaar ervaring in het plaatsen van permanent make up in zeeland en doet met grote regelmaat aan bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste PMU-technieken. Voor de hoogst haalbare precisie bij het aanbrengen, maken wij gebruik van de micro-pigmentatiemethode van Nouveau Contour. Natuurlijk bevatten de pigmenten geen schadelijke chemische stoffen of synthetische kleurstoffen en kun je ervan op aan dat er in geen geval werd getest op dieren. Huidsalon Goes is erkend door de GGD en voldoet aan de wettelijk gestelde hygiëne-eisen op het gebied van permanente pigmenten.

PMU | Hoe verloopt een behandeling?

Wij brengen permanente make-up aan op lippen, wenkbrauwen en plaatsen bijvoorbeeld ook permanente eyeliner. Tijdens de intake worden je wensen besproken en informeren we naar je gezondheid in verband met de behandeling. Dan kiezen we samen zorgvuldig de pigmentkleur en de vorm voor een zo mooi en natuurlijk ogend resultaat. Vervolgens brengen we de pigmenten aan in je huid. Na vijf tot zes weken herhalen we de behandeling, zodat de PMU zeker een jaar mooi blijft. Wij raden aan om vervolgens elk jaar het pigment even opfrissen als je lang plezier wilt hebben van je permanente make-up. Als een extra stukje service sturen wij je een herinnering, een jaar nadat je voor je behandeling bij ons in de salon in Zeeland bent geweest.

Prijzen* v.a. € 175,-

*Alle prijzen zijn inclusief nabehandeling. De nabehandeling vindt plaats binnen 8 weken na je eerste behandeling.

In het bijzonder geschikt

Permanente make-up is een uitkomst als je bijvoorbeeld door een visuele beperking moeite hebt om zelf je make-up aan te brengen of als je allergisch bent voor gewone make-up. Permanente make-up biedt ook heel mooie mogelijkheden als je door alopecia of chemotherapie geen wenkbrauwen en wimpers meer hebt. Overigens kan PMU zowel vóór het starten van een chemokuur als erna worden toegepast. Uit ervaring en dankbare reacties van klanten weten we dat dit een wezenlijk verschil kan maken in een moeilijke periode.

Meer weten over PMU?

Heb je vragen over de mogelijkheden van permanente make-up voor lippen of over permanente eyeliner? We vertellen je er graag meer over! Of lees de dankbare reacties van onze klanten die je voor gingen! Bel gerust naar 06 83 80 46 44 of neem via contact@huidsalongoes.nl contact met ons op. Wij hopen je spoedig te mogen verwelkomen in onze make-up salon in Zeeland.

PMU | Wenkbrauwen

Natuurlijk ingevulde wenkbrauwen of 3D hairstrokes.

PMU | Ogen

Een subtiel lijntje of vollere ‘advanced’ of een ‘wing’ eyeliner.

PMU | Lippen

(Her)definiëren lipcontour met verfijnde natuurlijke lijn, of ‘full lips’; volledig ingekleurde lippen.

PMU | hoe verloopt een behandeling?

Tijdens de intake worden je wensen besproken en informeren we naar je gezondheid in verband met de behandeling. Dan kiezen we samen zorgvuldig de pigmentkleur en de vorm voor een zo mooi en natuurlijk ogend resultaat. Vervolgens brengen we de pigmenten aan in je huid. Na vijf tot zes weken herhalen we de behandeling, zodat de PMU zeker een jaar mooi blijft. Wij raden aan om vervolgens elk jaar het pigment even opfrissen als je lang plezier wilt hebben van je permanente make-up. Als een extra stukje service sturen wij je een herinnering, een jaar nadat je voor je behandeling bij ons in de salon bent geweest.

Prijzen* v.a. € 165,-

*Alle prijzen zijn inclusief nabehandeling. De nabehandeling vindt plaats binnen 8 weken na je eerste behandeling.

In het bijzonder geschikt

Permanente make-up is een uitkomst als je bijvoorbeeld door een visuele beperking moeite hebt om zelf je make-up aan te brengen of als je allergisch bent voor gewone make-up. Het biedt ook heel mooie mogelijkheden als je door alopecia of chemotherapie geen wenkbrauwen en wimpers meer hebt. Overigens kan permanente make-up zowel vóór het starten van een chemokuur als erna worden toegepast. Uit ervaring en dankbare reacties van klanten weten we dat dit een wezenlijk verschil kan maken in een moeilijke periode.

Meer weten over permanente make-up?

Heb je vragen over de mogelijkheden van permanente make-up? We vertellen je er graag meer over!