✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Professionele waxbehandeling

Permanente make-up voor wenkbrauwen

Ben je geïnteresseerd in permanente make-up, zoals het laten zetten van mooie wenkbrauwen dankzij hairstrokes? Bij Huidsalon Jeanette in Goes voorzien wij je van de mooiste wenkbrauwen die weinig onderhoud vragen. Door bepaalde accenten met permanente make-up aan te brengen op je wenkbrauwen, zie je er op elk moment van de dag goed verzorgd uit, zelfs wanneer je net wakker wordt of net gedoucht hebt.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

Kies voor permanente make-up als mooie, langdurige wenkbrauwen wilt

Permanente make-up (PMU) is een methode waarbij we met een ultradun naaldje een huidvriendelijke pigmentatievloeistof aanbrengen in de bovenste laag van de huid. Door hairstrokes aan te brengen, heb je natuurlijke make-up als resultaat die pas na drie tot vijf jaar vervaagt. Het grootste verschil met het kiezen voor een tatoeage is dat de pigmentstof bij permanente make-up voor je wenkbrauwen niet zo diep in de huid wordt aangebracht. De permanente make-up in de vorm van hairstrokes voor je wenkbrauwen vervaagt na een tijdje vanwege je natuurlijke celvernieuwingsproces, maar het blijft wel langer zitten dan wanneer je je wenkbrauwen laat verven.

Een ideale uitkomst

Permanente make-up in de vorm van hairstrokes is een handige uitkomst als je door visuele beperking moeite hebt om zelf je make-up aan te brengen of als je allergisch bent voor gewone make-up. Permanente make-up biedt veel mogelijkheden als je door chemotherapie of alopecia geen wenkbrauwen meer hebt. Daarnaast kan permanente make-up worden toegepast voor het starten van een chemokuur en erna. Uit onze ervaring en dankbare reacties van onze geliefde klanten, hebben wij ondervonden dat dit een prachtig verschil kan maken in een moeilijke periode.

Kies voor het gemak van permanente make-up

Wil je kiezen voor het gemak van permanente make-up met behulp van hairstrokes? Maak dan snel een afspraak bij onze salon in Goes, in Zeeland. Bereik ons door het contactformulier in te vullen, te e-mailen naar contact@huidsalongoes.nl​ of door te bellen naar 06 83 80 46 44. Wij helpen je graag verder.

acne-huidverbetering

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.