✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Professionele waxbehandeling

Permanente make-up voor de wenkbrauwen

Ben je geïnteresseerd in permanente make-up, zoals het laten zetten van mooie wenkbrauwen dankzij hairstrokes? Bij Huidsalon Jeanette in Zeeland voorzien wij je van de mooiste wenkbrauwen die u nooit meer zelf hoeft op te maken. Door bepaalde accenten in je gezicht met permanente make-up aan te brengen op je wenkbrauwen, zie je er op elk moment goed verzorgd uit. Zelfs wanneer je net wakker wordt of gelijk na het douchen.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

Kies voor permanente make-up voor mooie wenkbrauwen

Permanente make-up (PMU) is een methode waarbij we met een ultradun naaldje een huidvriendelijke pigmentatievloeistof aanbrengen idn de bovenste laag van de huid. Door deze hairstrokes heb je een natuurlijke make-up als resultaat die pas na drie tot vijf jaar vervaagt. Het grootste verschil met het kiezen voor een tatoeage is dat de pigmentstof bij permanente make-up voor je hairstrokes niet zo diep in de huid wordt aangebracht. De permanente make-up voor hairstrokes vervaagt na een tijdje vanwege je natuurlijke celvernieuwingsproces, maar het blijft wel langer zitten dan verf.

Een ideale uitkomst

Permanente make-up voor hairstrokes is een handige uitkomst als je door visuele beperking moeite hebt om zelf je make-up aan te brengen. Of als je allergisch bent voor gewone make-up voor je wenkbrauwen. Permanente make-up biedt veel mooie mogelijkheden als je door chemotherapie of alopecia geen wenkbrauwen meer hebt en je bijvoorbeeld toch een mooie eyeliner zou willen laten zetten. Daarnaast kan permanente make-up worden toegepast voor het starten van een chemokuur en erna. Uit onze ervaring en dankbare reacties van onze geliefde klanten hebben wij ondervonden dat dit een prachtig verschil kan maken in een moeilijke periode.

Kies voor het gemak van permanente make-up

Wil je kiezen voor het gemak van hairstrokes met behulp van permanente make-up? Maak dan snel een afspraak bij onze salon in Goes in Zeeland. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar contact@huidsalonjeanette.nl of bel naar 06 83 80 46 44. Wij helpen je graag verder.

acne-huidverbetering

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.