✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Professionele waxbehandeling

Gezicht waxen

Wanneer je last hebt van ongewenst gezichtshaar, is je gezicht laten waxen in onze salon in Goes een goed idee. Dit is namelijk een effectieve ontharingsmethode die veel minder pijn doet dan harsen. Bij waxen hecht de hars zich namelijk alleen aan het haar en niet aan de huid, iets dat bij harsen wel gebeurt. Doordat er niet aan de huid getrokken wordt, doet waxen minder pijn en wordt de huid minder belast.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

Laat je gezicht waxen door onze specialist in Goes

Bij Huidsalon Jeanette kun je terecht voor een professionele waxbehandeling. Deze wordt namelijk altijd uitgevoerd door een gediplomeerde huidtherapeute. Om het beste resultaat te bereiken, vertellen we jou ook precies hoe je jouw huid moet verzorgen na het waxen van je gezicht bij ons in Goes. Zo krijg jij een mooie, gladde en egale huid waarmee je barst van het zelfvertrouwen. Onze klanten zijn erg enthousiast over onze behandelingen.

Ook voor body wax, anti-rimpelbehandelingen en meer

Naast je gezicht kun jij bij ons ook de rest van je lichaam laten waxen. Armen, benen, buik, oksels en schaamstreek: het kan allemaal. Zo geniet jij snel van een volledig gladde huid. Daarnaast bieden wij veel huidverbeterende en huidverjongende behandelingen aan. Denk bijvoorbeeld aan behandelingen om rimpels te verminderen. In combinatie met het waxen van je gezicht, geeft een anti-rimpelbehandeling je zeker een frisse, jonge look.

Neem contact met ons op bij interesse

Wil je jouw gezicht laten waxen of heb je interesse in een van de andere behandelingen van onze huidsalon in Goes? Maak eenvoudig een afspraak door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 83 80 46 44 of een e-mail te sturen naar contact@huidsalongoes.nl​. We zien je graag in onze huidsalon voor effectieve huidbehandelingen.

acne-huidverbetering

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.