✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Professionele waxbehandeling

Gezicht waxen

Wanneer je last hebt van ongewenst gezichtshaar, is je gezicht laten waxen in ons salon in Zeeland een goed idee. Dit is namelijk een effectieve ontharingsmethode die veel minder pijn doet dan harsen. Bij waxen hecht de hars zich namelijk alleen aan het haar en niet aan de huid, iets dat bij harsen wel gebeurt. Doordat er niet aan de huid getrokken wordt, doet waxen minder pijn en belast het je huid gering.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

Laat je gezicht waxen door een specialist

Bij Huidsalon Jeanette kun je terecht voor een professionele waxbehandeling. Deze wordt namelijk altijd uitgevoerd door een gediplomeerde huidtherapeute. Om het beste resultaat te bereiken, vertelt zij jou ook precies hoe je jouw huid na de behandeling moet verzorgen. Zo krijg jij een mooie, gladde en egale huid waarmee je barst van het zelfvertrouwen. Onze klanten zijn erg enthousiast over onze behandelingen.

Ook voor body wax en anti-rimpelbehandelingen

Naast je gezicht kun jij bij ons ook de rest van je lichaam laten waxen. Armen, benen, buik, oksels en schaamstreek: het kan allemaal. Zo geniet jij snel van een volledig gladde huid. Daarnaast bieden wij veel huidverbeterende en huidverjongende behandelingen aan. Denk bijvoorbeeld aan behandelingen om rimpels te verminderen. In combinatie met het waxen van je gezicht, geeft een anti-rimpelbehandeling je zeker een frisse, jonge look.

Interesse? Neem contact op

Wil je jouw gezicht laten waxen of heb je interesse in een van onze andere behandelingen? Maak dan eenvoudig een afspraak door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 83 80 46 44 of stuur een e-mail naar contact@huidsalongoes.nl​. We zien je graag in ons huidsalon in Zeeland.

acne-huidverbetering

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.