✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Professionele waxbehandeling

Rimpels verminderen

Wil je er graag jonger uitzien door je rimpels te laten verminderen? Dan is een rimpelcorrectie dé ideale behandeling voor jou. Bij Huidsalon Jeanette in Goes bieden we verschillende behandelingen aan om rimpels te verminderen voor een jeugdige uitstraling. Deze worden altijd uitgevoerd door een gediplomeerde huidspecialist die samen met jou bekijkt welke behandeling het best bij je past.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

Diverse behandelingen om rimpels te verminderen

Wij hebben verschillende behandelingen voor het verminderen van rimpels. Neem bijvoorbeeld onze micro-needling behandeling. Bij deze behandeling worden er kleine kanaaltjes in de bovenste huidlagen gemaakt. Hierdoor kunnen werkzame stoffen diep in de huid doordringen, wat een optimaal resultaat oplevert. Ook de no needle-mesotherapie draagt bij aan rimpelcorrectie. Bij deze doeltreffende anti-agingtherapie in kuurvorm worden krachtige, plantaardige werkstoffen in de huid gesluisd. Dit gebeurt door middel van elektroporatie (stroom), zonder dat er naalden aan te pas komen.

Ga voor een optimale huidverjonging

Naast een rimpelcorrectie kun je bij ons ook terecht voor andere behandelingen die bijdragen aan huidverjonging. Zo bieden wij bijvoorbeeld een behandeling met bindweefselmassage aan in onze salon in Zeeland. Bij deze behandeling gebruiken we producten met unieke, cel-vernieuwende ingrediënten die tot diep in de huid doordringen. De bindweefselmassage zorgt voor een soepelere huid en een betere bloedsomloop. Zo krijg je een stevige, goed gehydrateerde huid en een jeugdige uitstraling. Onze klanten zijn erg enthousiast over hun ervaringen omtrent behandelingen voor rimpelcorrectie.

Kom langs voor een gratis intakegesprek

Wil je jouw rimpels laten verminderen door een van onze behandelingen voor rimpelcorrectie? Of wil je meer informatie over welke producten en welk regime je het beste kunt gebruiken voor het bereiken of behouden van een gezonde huid? Kies er dan voor om een huidanalysetest te ondergaan. Maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek door het contactformulier in te vullen. Je bereikt ons ook door te bellen naar 06 83 80 46 44 of een e-mail te sturen naar contact@huidsalongoes.nl​. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen in onze huidsalon in Goes.

acne-huidverbetering

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.