Wanneer je een professionele behandeling voor huidverjonging wilt ondergaan, zit je helemaal goed bij Huidsalon Jeanette in Goes. Bij ons werken enkel gediplomeerde huidtherapeuten die goed kijken en luisteren naar jouw persoonlijke situatie. Hierdoor achterhalen wij precies welke effecten het behandelen van jouw huid zal hebben en geniet jij van een optimaal resultaat omtrent huidverjonging.

Laat je huid professioneel behandelen voor optimale huidverjonging

Het behandelen van je huid voor huidverjonging kan aan de hand van verscheidene behandelingen in onze huidsalon in Goes. Neem bijvoorbeeld onze Pascaud Contour-behandeling; tijdens deze behandeling gaan we aan de slag met vier verschillende technieken, waardoor de diepere huidlagen worden gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Hierdoor wordt je huid steviger, gladder en verbetert je teint. Rimpels en lijntjes vervagen en cellulitis vermindert. Of wat dacht je van onze licht- en wellnesstherapie? Bij deze behandeling gebruiken we collageenlampen. Door het licht van deze lampen maken je huidcellen meer collageen, elastine en hyaluron aan. Het is daardoor een zeer effectieve behandeling voor huidverjonging.

Neem contact op en plan een gratis intakegesprek

Naast het behandelen van je huid voor huidverjonging, kun je bij ons ook rimpels laten verminderen. Zowel met diepe rimpels als met fijne lijntjes weten wij raad. Vertrouw op onze specialisten en je ziet er snel weer jong en fit uit. Heb je interesse in een van onze behandelingen of ben je benieuwd naar de reacties van de klanten die je voor gingen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek bij onze huidsalon in Goes. Stuur een e-mail naar contact@huidsalongoes.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06 83 80 46 44.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.