Cryolipolyse

plaatselijk vetbevriezing

Cryolipolyse is een droommethode wat betreft het verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling, het crystaliseren van vetcellen. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt vet plaatselijk bevroren en verlaat vervolgens op een natuurlijke wijze het lichaam. Met de cryolipolyse methode gebruiken wij geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze cryolipolyse techniek maakt het mogelijk vet  permanent te verwijderen zonder het weefsel te beschadigen.

Behandelzones
man+vrouw vetcellen

Tijdens de cryolipolyse behandeling zal er een speciaal anti freeze mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, welk de opperhuid beschermd tegen de zeer koude vriesbehandeling. De kop van het cryolipolyse apparaat wordt op dit doekje geplaatst en zuigt de huid hieronder vacuüm. Tijdens de behandeling kan men een trekkerig gevoel ervaren. Tijdens de eerste 10 minuten van de cryolipolyse behandeling kun je een zeer koud gevoel ervaren maar dit gevoel zal snel verdwijnen. In slechts één uur kunnen we 2 plaatsingen uitvoeren.

Behandeling 75 minuten

Prijs vanaf € 99,- enkele plaatsing, € 150,- dubbele plaatsing op 1 zone.

 

voor en na

Pascaud Body Contouring

VOOR
VOOR
VOOR
NA BEHANDELING
NA BEHANDELING
NA BEHANDELING

Wist jij dat 42% van de mannen en 61% van de vrouwen een strakker lichaam zouden willen en 85% van de vrouwen boven 16 jaar last heeft van cellulite?

Een fantastische methode om zonder chirurgische ingrepen mooiere lichaams- en gezichtscontouren te krijgen en/of effectief te werken aan cellulite is de pascaud Contour.

Tevens stimuleert de Pascaud Contour het vetafbraakproces en verlies je met de Pascaud Contour centimeters omvang. De kracht? Vier technieken werken tegelijkertijd, uniek, bewezen en awardwinning!

 

Tip: Combineer Pascaud Contour met cryolipolyse voor sneller en meer resultaat!