Huidproblemen

Huidaandoeningen zoals acné, couperose en rosacea zijn met de juiste aanpak doorgaans goed te behandelen. Onze specialiste werkt met het gerenommeerde doktersmerk Murad.

dr murad

Murad

Murad

Wetenschappelijke totaalbenadering voor huidverbetering

Een gegarandeerd gezonde, stralende huid met de befaamde ‘Murad Glow’

Alle behandelingen en producten van dit merk zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het effect van een gezondere levensstijl. Elk huidprobleem kan door de juiste combinatie van onze behandelingen in verschillende levels van intensiteit, met de producten van Dr. Murad en zijn filosofie op effectieve wijze worden aangepakt. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek, dan stemmen we samen jouw persoonlijke behandelplan af voor een periode van 3 of 6 maanden.

dr murad

Dr. Murad

Dr. Murad

Dr. Howard Murad is gediplomeerd dermatoloog, farmaceut en onderzoeker. Hij runt een bloeiende praktijk in Los Angeles. In 1989 richtte hij Murad Inc. op om zijn baanbrekende theorieën en methoden op het gebied van huidverzorging wereldwijd te delen. Ook ontwikkelde hij een effectief programma voor het verkrijgen van een gezonde, ontstekingsvrije huid.
Een stralende huid is volgens Dr. Murad het resultaat van een uitgebalanceerde combinatie van goede huidverzorging, goede voeding (aangevuld met voedingssupplementen) en lekker in je vel zitten. Hij noemt dit de ‘Inclusive Health’ lifestyle.

wenkbrauwen

Puistjes spreekuur

Puistjesspreekuur

Speciaal voor pubers!

ontstekingen of een vette, onzuivere huid dan is het tijd voor advies van een deskundige.

Kom naar het Puistjesspreekuur bij ons in de salon en wij helpen je graag op weg naar een gezonde, egale huid!

Iedere vrijdagmiddag van 16.00 - 17.30 uur bij Huidsalon Jeanette in Goes. GRATIS!

Hier kan een leuke quote van iemand bla bla bla bla