Allround schoonheidsspecialiste gezocht!

 

Heb jij een aantal jaren ervaring als allround schoonheidsspecialiste?

Ben jij die enthousiaste, positieve en spontane schoonheidsspecialiste zonder 9 tot 5 mentaliteit?

Ben jij bereid cursussen te volgen om verschillende merken te leren kennen?

Heb jij een échte passie voor dit vak en ligt jouw voorkeur bij de visagie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een allround schoonheidsspecialiste (niveau 4) voor 2 à 3 dagen per week (in de toekomst evt. meer uren).

Jouw taken zijn onder andere:

  • Gezichtsbehandelingen met of zonder apparatuur
  • Waxbehandelingen
  • Visagiebehandelingen
  • Ondersteunende werkzaamheden

Is deze baan jou op het lijf geschreven?

Mail dan jouw persoonlijke sollicitatie naar Jeanette Koeman-Hoveijn.
Als we enthousiast zijn over jouw sollicitatie, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Profielfoto Jeanette Koeman-hoveijn

“Ik zie veel vrouwen die problemen hebben met hun huid, waardoor ze niet stralen en onzeker zijn. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Verkeerde voeding, hormonale schommelingen, stress… Meestal wordt er alleen aandacht geschonken aan het gevolg, terwijl ik er juist in geloof dat je het probleem bij de kern moet aanpakken. Dus ga je eerst de oorzaak achterhalen. Als je die inzichtelijk hebt, kun je een gericht en effectief behandelplan opstellen voor een mooi en langdurig resultaat. Daardoor gaat de huid weer stralen en mijn klanten ook!”

 

Jeanette Koeman-Hoveijn 

Eigenaresse en lifestyle-expert. Haar specialisaties zijn huidverbetering, huidverjonging, permanente make-up, voedingsleer én de intakes.

Over het team

Vakkennis is de basis van elke goede behandeling. Ons team bestaat uit gediplomeerde schoonheidsspecialistes met een brok kennis en ervaring op het gebied van huidverbetering, huidverzorging, permanente make-up, manicure, visagie, voedingsleer en suppletie. Uitgeleerd zijn we nooit. We volgen dan ook regelmatig trainingen. Over nieuwe behandeltechnieken, innovatieve apparatuur, de meest geschikte productlijnen en trends op het gebied van een gezonde levensstijl en voeding. Daardoor kunnen we jou de behandeling geven die precies bij je past en je nóg mooier maakt.

Simone

Yentel

Leergierige derdejaars stagiaire. We zien haar groeien en bloeien in het vak en het eind is nog niet in zicht. Ze is het zonnetje in huis.

Lisette-6

Lisette

Gediplomeerd huidtherapeut. Lisette is aangesloten bij Cosmetique Totale met als vaste locatie Zeeland, Huidsalon Jeanette in Goes. U kunt bij Lisette terecht voor hoogwaardige medische laserbehandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels/schimmelnagels, pigmentvlekken, couperose.

Onze producten

Wij werken uitsluitend met productlijnen van toonaangevende merken die geen parabenen bevatten en niet op dieren zijn getest: Murad voor huidverbetering, La Colline voor  huidverjonging en Skeyndor voor huidverzorging, de 100% natuurlijke minerale make-up van Youngblood en ondersteunende supplementen van Beauty Supps.

Bij de aankoop van deze producten krijg je duidelijke uitleg over het gebruik, zodat je thuis ook de optimale werking geniet.