Laat je huid weer stralen!

Jouw mooiste versie is onze missie

Je mooi voelen en lekker in je vel zitten verdient iedereen. Alleen is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het verbeteren van je huid is gelukkig iets waarbij wij je kunnen helpen. Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid ook van binnenuit komt en dat het mogelijk is je buitenkant op een natuurlijk manier te herstellen. Daarom kijken wij desgewenst naar het totaalplaatje waarbij we uiterlijke verzorging combineren met gezond leven en een uitgebalanceerd voedingspatroon, eventueel aangevuld met supplementen.

Voor ons bestaat er niets leukers dan het verbeteren, verzorgen en verfraaien van jouw huid. En we zijn er ook gewoon heel goed in. Je zult zien dat je huid weer gaat stralen, en jij dus ook!

De Salon

Zonnebloemstraat 50, een straatnaam voor een instant feel good gevoel! Dat is waar je ons vindt, makkelijk bereikbaar aan de rand van het centrum van Goes, tevens dé winkelstad van Zuid-Beveland. Stap binnen en ervaar de warme ambiance van onze professionele salon. Hier geniet jij onze onverdeelde aandacht, beginnend met een intake voor jouw persoonlijke behandelplan. Voor welke behandeling je ook komt, in de afgeschermde behandelruimte draait het alleen om jou. De perfecte condities voor een ontspannen verwenmoment.

De gezichten achter de huidsalon zijn Jeanette, Daisy en Jessica. Ze verstaan de fijne kneepjes van het vak samen al meer dan vijftig jaar. De eerste ervaring deden Jeanette en Jessica samen al op in een parfumerie & schoonheidssalon in Goes. Vanuit huis in Wolphaartsdijk startte Jeanette vervolgens haar eigen ‘Salon Jeanette’. In 2016 vestigt ze zich in het centrum van Goes, boven kapsalon Studio Looks. Jessica heeft ruim 20 jaar een salon gevestigd in Kloetinge onder haar leiding gehad waar Daisy zich bij heeft gevoegd. Twee jaar later betrekt Jeanette in dezelfde stad haar eigen pand. Een heerlijke plek met alle ruime voor nóg betere en uitgebreidere behandelingen, voedings- en levensstijladviezen en workshops gericht op make-up. Nu samenwerkend met Jessica en Daisy vormen ze met drieën een ervaren team op alle gebied. Samen sterk en nog meer expertise en een bredere kijk op de huid.

Profielfoto Jeanette Koeman-hoveijn

“Ik zie veel vrouwen die problemen hebben met hun huid, waardoor ze niet stralen en onzeker zijn. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Verkeerde voeding, hormonale schommelingen, stress… Meestal wordt er alleen aandacht geschonken aan het gevolg, terwijl ik er juist in geloof dat je het probleem bij de kern moet aanpakken. Dus ga je eerst de oorzaak achterhalen. Als je die inzichtelijk hebt, kun je een gericht en effectief behandelplan opstellen voor een mooi en langdurig resultaat. Daardoor gaat de huid weer stralen en mijn klanten ook!”

 

Jeanette Hoveijn 

Vennoot en lifestyle-expert. Haar specialisaties zijn huidverbetering, huidverjonging, permanente make-up, voedingsleer én de intakes.

Rimpels... (1)

“Na vele jaren ondernemen in een schoonheidssalon en kapsalon en het leiding geven aan een team, begon ik het uitoefenen van mijn expertise te missen! Ik ben expert in biologische huidverjonging en sinds de samenwerking met mijn fijne collega's Daisy en Jeanette heb ik ook de tijd me nog meer te verdiepen in het algehele welzijn van mijn cliënten. Onze samenwerking is fijn, ik leer zelfs nu nog iedere dag en heb een breder aanbod in mijn vakgebied. Het pad wat je bewandeld in je leven is de weg naar je eindbestemming. Ik heb mijn doel bereikt en wil je graag meenemen in de weg naar jouw mooiste versie van jezelf”

 

Jessica van Nieuwenhuijzen

Vennoot en specialist in huid. Haar specialisaties zijn huidverbetering, huidverjonging, pedicure en de intakes.

Over het team

Vakkennis is de basis van elke goede behandeling. Ons team bestaat uit gediplomeerde schoonheidsspecialistes met een brok kennis en ervaring op het gebied van huidverbetering, huidverzorging, permanente make-up, manicure, visagie, voedingsleer en suppletie. Uitgeleerd zijn we nooit. We volgen dan ook regelmatig trainingen. Over nieuwe behandeltechnieken, innovatieve apparatuur, de meest geschikte productlijnen en trends op het gebied van een gezonde levensstijl en voeding. Daardoor kunnen we jou de behandeling geven die precies bij je past en je nóg mooier maakt.

Onze producten

Wij werken uitsluitend met productlijnen van toonaangevende merken die geen parabenen bevatten en niet op dieren zijn getest: Murad voor huidverbetering, Pascaud voor  huidverjonging, La Colline voor huidverjonging op celniveau en Skeyndor voor huidverzorging, de 100% natuurlijke minerale make-up van Youngblood en ondersteunende supplementen van Beauty Supps.

Bij de aankoop van deze producten krijg je duidelijke uitleg over het gebruik, zodat je thuis ook de optimale werking geniet.